Orange

By Lepis

01/02/2009

Avainsanat: , ,

Category: meemit

22 Comments »

SusuPetal haastoi tekemään kollaasin. Päätin yllättää ja tein oranssin kasvimaailmakollaasin, vaikka aluksi tuota väriä nikottelinkin 😉 Huushollista kun ei löydy mitään oranssia ja koin sen erittäin vieraaksi väriksi. Tuplahaaste siis kokeilla oranssia.

Haastan värikollaasin tekoon Savisudin, Inkiväärin, Arleenan, Katriinan ja Hirliin.

22 Responses to “Orange”

 1. Haaste otettu vastaan, mutta siitä selviänkö siitä on toisempi juttu. Kiitoksia kuitenkin.

 2. Sun Oranssisi on mahdottoman hieno !

 3. Vau, löytyihän sitä oranssia! Ja noin paljon! Kiva, kun jatkoit haastetta eteenpäin, niin saadaan väriterapiaa lisää!

 4. No tosi upeita oransseja taallakin, oranssi on kylla niiiiiiiin dynaaminen ja voima vari! Todellakin tarpeelista variterapiaa!

 5. Hienoa Hirlii, värihän on vapaa. Kyllä sinä selviät. Kuvathan voivat olla vanhoja tai uusia. Jännityksellä odottelen lisää väriterapiaa 🙂

  Susupetal,
  No kun oikein kaiveli vanhoja kuvakansioita, niin muutama oranssiin suuntautunut kuva putkahti esiin. Todella vähän niitä on. Tämä on hauska haaste ja tätä on mukava jatkaa eteenpäin. Tuo kollaasin tekeminen oli oikein virkistävää touhua.

  Itkupilli,
  Kiitos. Voihan se olla dynaaminen väri, mutta tekee meikäläisestä aivan kalvakan. Jotenkin se myös ärsyttää suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Tämä oli siis suuri pinnistys väriterapian kannatukseksi 😉

 6. Kiitos mukavasta haasteesta, vastaan jahkas saan koottua. Samaa onkelmaa, kotona ei taida olla mitään oranssia – ainakaan kokonaista, joka olisi oranssinsa takia hankittu. Vaikka kaunis väri se on – kollaasisi aivan ihana!

 7. Dynaaminen kuva ja väritys! Minäkään en voi käyttää oranssia, mutta kaipaan joskus sitä värinä. Samasta syystä alankin puolestani nyt tiirailla haasteeseen vihreää.

 8. Inkivääri,
  Väri voi olla aivan oman maun mukainen. Ajattelin vain kokeilla tätä Susupetalin oranssia, kun tämä on minulle varsin vieras väri.

  Katriina,
  Vihreistäsi tuli todella upeita! Olen alkanut huomioimaan pieniä oransseja täällä kotonakin tänään. Joutuu varmaan kuvailemaan niitä joku päivä 😉

 9. Kiitos haasteesta, Lepis! Sinulla on todella hieno, hehkuvan oranssi sivu! Tämä piristää pilvistäkin päivää, tänään onneksi aurinkokin vähän näyttäytyi. Mielellään yritän vastata haasteeseen. Tässä on pari kiireisempää päivää tulossa mutta viimeistään torstaina vastaan, ehkä aikaisemminkin jos ennätän päivällä kuvaamaan.

 10. Upeaa Savisuti! Jään mielenkiinnolla odottamaan kuviasi. Ei kai tällä niin kiire ole 😉

 11. Hieno ja piristävän värinen kollaasi!

 12. Kiitos Raija,
  Piristystä tarvitaan tässä kevään odotuksessa. No tänään onneksi vähän paisteli ja työnsin nokkani peräti ulos – lenkkipolulle 😉

 13. Innostuin niin tuosta kuvasi oranssin hehkusta, että jatkoin sitten sillä – ja lisää pukkaa, pitää jatkaa toisen blogin puolella vissiin8)

 14. Onpa hieno kollaasi!

 15. Inkivääri,
  Kiitokset kuuluu Susupetalille, että löysin tämän oranssin 🙂 Tulen heti katsomaan!

  Kiitos Vapulis 🙂

 16. Inkivääri,
  Mikä toinen blogi?

 17. Tämähän on lähtenyt liikkeelle kulovalkean tavoin. Mikäpä siinä mukava haaste.
  Tässä pohjassa oranssiakin on yllin kyllin. Tulee mieleen 60 luku, meilläkin oli koko seinän kirjahylly…oranssia. Aarikan pyöreitä läpysköjä oviaukossa…oranssia.
  Siinäpä syy väriallergialleni…oransille varsinkin. 😉

  Hyvin olet kuvat kerännyt, jos sinulla ei ole oranssia kotonasi 🙂

 18. KooTee,
  Tämä on tosi hauska haaste, addiktoivakin. Nyt vain katselee sellaisia itselleen epävärejä ympäristöstään sillä mielellä, että mitä niistä saisi aikaiseksi. Sellainen tämä oranssi 🙂 Jotain pientä täältä löytyy, rasvapurkkien kylkiä ja joku cd:n kansi…

 19. Huomasin vasta nyt tämän valokuvablogisi avata. Ja kas kummaa oranssia, lämmintä oranssia tulla tupsahti eteeni.
  Ja haaste kollaasin tekoon. Kiitos vaan kotoani löytyy vain ripauksittain oranssia, kukkamaailmassakaan kesäpihalla ei oranssia oikeastaan ole.
  Mutta katsotaan mitä tuleman pitää.

 20. Voi että kun on ihana kollaasi.Mä rakastan juuri tuollaisia värejä, vaatteissa en oikein mutta muissa jutuissa.Ihanat lämpimät värit tuossa kollaasissa!

 21. Hienoa että huomasit, Arleena! Oranssi on hankala väri oranssimattomalle, mutta yllättävästi sitä löytyy. Tänäänkin kuvailin muutaman kohteen, jotka löysin aivan sattumoisin reissuillain 🙂

  Yaelian,
  Kiitos. Me täällä pohjoisessa tarvitaan tätä väriterapiaa tähän aikaan vuodesta vähän joka puolella 🙂

 22. […] Lepis haastoi värikollaasin tekoon. Teinpä sinisyyksiä. Kuvahaasteen saa ottaa tästä ja tehdä oman kollaasinsa, hän ken tahtoo eikä ole vielä tehnyt. › […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: